HUISREGELS

U bent van harte welkom maar respecteer onze huisregels:

  • Volg aanwijzingen van het personeel op

  • Toegangscontrole met legitimatie mogelijk

  • Geen wapens of drugs

  • Geen ongewenste intimiteiten

  • Geen agressie of racisme

  • Geen hinderlijk gedrag

  • Klees u correct

  • Geen groepskenmerkende negatief sfeerbepalende kleding

  • Geen eigen consumpties

  • Glaswerk moet binnen of op het terras blijven

  • Geen overlast voor de buren

  • Geen alcohol onder de 18 jaar

  • Geniet maar drink met mate

  • Onze ruimtes, in-/uitgangen buiten en terras zijn rook/vape vrij

Bovenstaande huisregels zijn tot stand gekomen i.s.m. Koninklijke Horeca Nederland, de politie en de gemeente.

Sociaal-hygiënisch beleid (alcohol beleid)

  • Geen alcohol onder de 18 jaar

  • Controle van legitimatie mogelijk bij twijfel leeftijd

  • Alcoholmisbruik te verstaan aangeschoten/dronken gasten worden in onze verantwoordelijke ruimtes, in-/uitgangen buiten en terras is niet toegelaten.

  • Gasten aangeschoten of dronken moeten volgens de wet de Horeca gelegenheid verlaten.

  • Openbaar dronkenschap is strafbaar

  • Aangeschoten/dronken gasten bij onze Horeca gelegenheid zijn wij verantwoordelijk voor

  • Wij moeten te allen tijde escalatie en hinderlijk gedrag voorkomen

  • Overmatig alcoholgebruik kan enstige lichamelijke schade veroorzaken

  • Krijg je als gast te maken met alcoholmisbruik of hinderlijk gedrag van een andere gast? Informeer direct een medewerker.

  • Wij zullen te allen tijde de sociale hygiëne regels handhaven

Mindervaliden welkom

  • Wij zijn rolstoel toegankelijk

  • Hulphonden zijn toegestaan

  • Aangepaste toiletten aanwezig

HACCP-plan (voedselveiligheidsplan)

Bereid of verkoop je voedingsmiddelen? Dan moet je een HACCP-plan hebben en volgens die richtlijnen werken. Op die manier is de kans kleiner dat de voedselveiligheid in je bedrijf in gevaar komt. HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points. Ook wel gevarenanalyse en kritische controlepunten.

Wij maken gebruik van een goedgekeurde hygiënecode voor onze sector en hebben zelf een HACCP-plan.

De hygiënecode is goedgekeurd door de brancheorganisatie Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Die controleert of bedrijven werken volgens de HACCP-regels.

In het HACCP-plan staan de gevaren voor de veiligheid van voedsel in productieproces, risico's als dit gevaar echt gebeurt, punten in het proces die extra gecontroleerd moeten worden om dit risico tegen te gaan en werkwijze ter voorkoming.

Ontruimingsplan (calamiteitenplan)

Bij calamiteiten schakelt dienstdoende hoofd BHV het Ontruimingsplan in werking. Aanwijzingen van BHV-ers dient u te allen tijde op te volgen. THE GREEN ROOM en de Schouwburg Hengelo hebben dezelfde Calamiteitenplan. Ons volledig Sociaal-hygiënisch beleid, HACCP-plan, Ontruimingsplan, Algemene voorwaarden en Huisregels zijn bij onze kassa ter inzage.

Schouwburg Hengelo

Klik hier voor informatie Theaterbezoek
Klik hier voor Huisregels van Schouwburg Hengelo

De Algemene Bezoekersvoorwaarden van Schouwburg Hengelo, volgens de richtlijnen van de VSCD (Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties) liggen ter inzage bij de kassa en kunt u hier inzien.


Het Nederlandse recht is van toepassing en de Nederlandse rechter is bevoegd.
Hyro B.V. | THE GREEN ROOM - Versie: 7-2024